BRIMA

Licht

Vrijheid van verbeelding

Insight Studio is een elite auteur die bekend staat om het aanbieden van hoogwaardige producten.

De relatie tussen geometrie en architectonische vormgeving wordt beschreven en besproken aan de hand van enkele voorbeelden. Geometrie is de fundamentele wetenschap van vormen en hun ordening. Geometrische figuren, vormen en transformaties vormen het materiaal van de architectonische vormgeving. In de geschiedenis van de architectuur vormden geometrische regels, gebaseerd op de ideeën van verhoudingen en symmetrieën, vaste hulpmiddelen voor het architectonisch ontwerpen. De relatie tussen geometrie en architectonische vormgeving wordt beschreven.

De relatie tussen geometrie en architectonische vormgeving wordt beschreven en besproken aan de hand van enkele voorbeelden. Geometrie is de fundamentele wetenschap van vormen en hun ordening. Geometrische figuren, vormen en transformaties vormen het materiaal van de architectonische vormgeving.In de geschiedenis van de architectuur.

KLANT

Inzicht Studio

DATUM

28 Aug 2019

DIENSTEN

Fotografie

DELEN OP

Stil maar, de baby's slapen, de boeren, de vissers, de schoolmeester, de gepensioneerden, de schoenmaker en de caféhouder.