BRIMA
Telefoon: +32 489 220520
E-mail: info@brima.be

Creatsy Telefoonkoffer

Fotografie

Medium Rare is een elite auteur die bekend staat om het aanbieden van hoge kwaliteit

De relatie tussen geometrie en architectonische vormgeving wordt beschreven en besproken aan de hand van enkele voorbeelden. Geometrie is de fundamentele wetenschap van vormen en hun ordening. Geometrische figuren, vormen en transformaties vormen het materiaal van de architectonische vormgeving. In de geschiedenis van de architectuur vormden geometrische regels, gebaseerd op de ideeën van verhoudingen en symmetrieën, vaste hulpmiddelen voor het architectonisch ontwerpen. De relatie tussen geometrie en architectonische vormgeving wordt beschreven.

De relatie tussen geometrie en architectonische vormgeving wordt beschreven en besproken aan de hand van enkele voorbeelden. Geometrie is de fundamentele wetenschap van vormen en hun ordening. Geometrische figuren, vormen en transformaties vormen het materiaal van de architectonische vormgeving.In de geschiedenis van de architectuur.

Klant

Inzicht Studio

Datum

28 Aug 2019

Diensten

Ontwerp, Art Direction, Website

Deel op

Stil maar, de baby's slapen, de boeren, de vissers, de schoolmeester, de gepensioneerden, de schoenmaker en de caféhouder.