BRIMA
Telefoon: +32 489 220520
E-mail: info@brima.be

Logo Meubelontwerp

De relatie tussen geometrie en architectonische vormgeving wordt beschreven en besproken aan de hand van enkele voorbeelden. Geometrie is de fundamentele wetenschap van vormen en hun ordening. Geometrische figuren, vormen en transformaties vormen het materiaal van de architectonische vormgeving. In de geschiedenis van de architectuur vormden geometrische regels, gebaseerd op de ideeën van verhoudingen en symmetrieën, vaste hulpmiddelen voor het architectonisch ontwerpen. De relatie tussen geometrie en architectonische vormgeving wordt beschreven.

De relatie tussen geometrie en architectonische vormgeving wordt beschreven en besproken aan de hand van enkele voorbeelden. Geometrie is de fundamentele wetenschap van vormen en hun ordening. Geometrische figuren, vormen en transformaties vormen het materiaal van de architectonische vormgeving.In de geschiedenis van de architectuur.

Klant

Inzicht Studio

Datum

28 Aug 2019

Diensten

Ontwerp, Illustratie, Kunst

Deel op

Stil maar, de baby's slapen, de boeren, de vissers, de schoolmeester, de gepensioneerden, de schoenmaker en de caféhouder.