BRIMA
Telefoon: +32 489 220520
E-mail: info@brima.be

Zoete Chocolade

Fotografie

De relatie tussen geometrie en architectonische vormgeving wordt beschreven en besproken aan de hand van enkele voorbeelden. Geometrie is de fundamentele wetenschap van vormen en hun ordening. Geometrische figuren, vormen en transformaties vormen het materiaal van de architectonische vormgeving. In de geschiedenis van de architectuur vormden geometrische regels, gebaseerd op de ideeën van verhoudingen en symmetrieën, vaste hulpmiddelen voor het architectonisch ontwerpen. De relatie tussen geometrie en architectonische vormgeving wordt beschreven.

Klant

Inzicht Studio

Datum

28 Aug 2019

Diensten

Ontwerp, Art Direction, Website

Erkend en meermaals bekroond door Envato voor het produceren van consistent uitstekende

De relatie tussen geometrie en architectonische vormgeving wordt beschreven en besproken aan de hand van enkele voorbeelden. Geometrie is de fundamentele wetenschap van vormen en hun ordening. Geometrische figuren, vormen en transformaties vormen het materiaal van de architectonische vormgeving. In de geschiedenis van de architectuur vormden geometrische regels, gebaseerd op de ideeën van verhoudingen en symmetrieën, vaste hulpmiddelen voor het architectonisch ontwerpen. De relatie tussen geometrie en architectonische vormgeving wordt beschreven. eometrische figuren, vormen en transformaties vormen het materiaal van de architectonische vormgeving. In de geschiedenis van de architectuur vormden geometrische regels gebaseerd op de ideeën van verhoudingen en symmetrieën vaste werktuigen voor het architectonisch ontwerpen. De relatie tussen geometrie en architectonische vormgeving worden beschreven.

Stil maar, de baby's slapen, de boeren, de vissers, de schoolmeester, de gepensioneerden, de schoenmaker en de caféhouder.

Deel op