BRIMA
Telefoon: +32 489 220520
E-mail: info@brima.be

Herdenking van de oorlog in Oekraïne in de Sint-Michiels-en-Goedelekerk

24 februari 2023
Lorine

Op 24 februari 2023 vond in de Kathedraal van de Heiligen Michaël en Gudula in Brussel een gebedsvolle herdenking plaats van de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Tijdens de ceremonie gaf CAMERATA BRIMA een concert. Het doel was de vrede te bevorderen, aan de slachtoffers te denken en Oekraïners in nood te steunen.

Er vonden die dag veel evenementen plaats om de Russische agressie tegen Oekraïne te herdenken... CAMERATA BRIMA presenteerde hun liefdadigheidsconcert in de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal in Brussel.
Dit concert werd georganiseerd door Brussels International Music Academy met de steun van de Oekraïense Grieks-Katholieke Kerk in Brussel en de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal. Bijna geen vrije plaats tijdens het concert, veel emoties...Dankzij dit evenement hebben we 1333 euro ingezameld. Alle winst werd geschonken aan het weeshuis in Oekraïne.
Tijdens dit jaar, een jaar van oorlog, verdiende Camerata Brima dankzij ons harde werk een groot bedrag om de strijdkrachten, ziekenhuizen en kinderweeshuizen te steunen.
En wat ook heel belangrijk is - het optreden van ons team helpt al onze luisteraars om een positieve geest te behouden. Dankzij jullie optreden hebben we geld ingezameld en een nieuwe stap gezet naar de overwinning!

Viool
Alexandra Novoseltsev
Sanae Plumanns
Diego Aragón González
Helena Nguyen, Sarah Mezoudi

Viola
Adrien Fonteneu

Cello
Basil Costeleyn

Fluit
Alexandre Nguyen

Piano
Sofiia Dubij

Solisten
Olga Artemenko, sopraan
Harry Hukasian, bariton


Met dank aan Xavier Deprez : Organist, mede-hoofdcomponist van de kathedraal Saint Michel en Gudula.
Dank aan de mannelijke vrijwilligers die ons in een ongelooflijk korte tijd hebben geholpen het podium op te zetten voor het optreden van de muzikanten.
Dank aan mijn vrijwilligers Alexei Novoseltsev, Vasyl Trushkovskyy voor de video/foto ondersteuning en Yoko Aoki voor je hulp!

Als u nog steeds geïnteresseerd bent om het weeshuis in Oekraïne te helpen, bent u van harte welkom (kies het bedrag dat u wilt doneren om Oekraïners in nood te steunen):
https://www.cognitoforms.com/.../BRIMADonationWithCreditCard
SLAVA UKRAINE!

Laat een reactie achter