BRIMA
Telefoon: +32 489 220520
E-mail: info@brima.be

Nataliya Chepurenko

21 augustus 2022
Alexei_BRIMA
Nataliya Chepurenko

ONDERWIJS

Hogere diploma's van het Nationaal Conservatorium Tsjaikovski in Kiev (Oekraïne), van de Koninklijke Conservatoria van Luik en Brussel, en van het Muziekcollege van Glier (Kiev, Oekraïne)

ERVARING EN PRIJZEN

Stichtend directeur, docent piano, kamermuziek en docent piano aan de Brussels International Music Academy (BRIMA) n Brussel(www.brima.be)

Stichtend directeur, docent piano, kamermuziek aan de "Muziekacademie FORTE"(www.musicacademy.be )

Oprichter, artistiek directeur, voorzitter en jurylid van het Internationale Concours voor jonge pianisten "Merci, Maestro!" (www.mercimaestro.be).

Voorzitter van WPTA België (World Piano Teachers Association), lid van EPTA

Jurylid van verschillende internationale Piano wedstrijden

Als vooraanstaand Ballet pianist: Werkzaam voor een aantal vooraanstaande gezelschappen als pianist: Pasodos Dance Company (Palma Dance Center, Mallorca); Astana Ballet (Kazachstan); L'Hivernal de la dance (Luik, België), enz.

Sinds een aantal jaren treedt hij op als hoofdpianist bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen (Antwerpen, België); Brussels International Ballet School (Brussel, België); Koninklijke Balletschool in Antwerpen; Rosas, P.A.R.T.S. et Yantra in Brussel; Studio Bejart (Brussel, België); pianobegeleider aan een Hoge Muziekschool (Kiev, Oekraïne).

TALEN:

Frans, Engels, Russisch, Oekraïens

Laat een reactie achter

Lubov Aroutiounian Lubov Aroutiounian Voorgaande post
Alexandre Eggericx Volgende bericht Alexandre Eggericx